Eerste project met WTW-unit Sentinel Kinetic Advance

Project Schelde-eiland Oudenaarde

Een half jaar na de lancering van de Sentinel Kinetic Advance kunnen we reeds een zeer mooi project voorstellen.
Op een steenworp van het centrum van Oudenaarde wordt momenteel het woonproject Schelde-eiland opgetrokken. Het is een aaneenschakeling van unieke residenties bestaande uit één, twee of drie slaapkamers. Er worden maar liefst 100 Sentinel Kinetic Advance 250S units geïnstalleerd. Door voor dergelijk ventilatiesysteem te kiezen wint men tot 25 e-peilpunten.


Installatiegemak

Hand-Phone-Vent-Axia-App

Een groot voordeel dat zich uitstekend leent voor dergelijke projecten is dat de Sentinel Kinetic Advance zeer makkelijk in te stellen is. De instellingen van de ene unit kunnen via USB worden gekopieerd en doorgegeven naar het andere toestel in een gelijkaardig appartement.
Nadien kunnen kleine aanpassingen worden aangebracht op het toestel zelf, maar ook via uw smartphone kan u deze unit inregelen. Dit is mogelijk dankzij de WiFi controller en de gratis ‘Vent-Axia Connect’ App.

Kleine ruimtes

De Sentinel Kinetic Advance units zijn ontworpen om in kleinere ruimtes te passen. Alle onderdelen van de unit zijn toegankelijk door het voorpaneel weg te halen. De spiegeling (rechtse of linkse uitvoering) van de unit gebeurt digitaal, het is dus niet meer nodig om de unit te ontmantelen.

Geplaatst in Nieuwsberichten.