How to make your home a smart home?

Ventilair Group – exclusief verdeler van Komovent in België – stelt de nieuwe C6-sturing voor de Domekt reeks voor. De Domekt serie is een reeks residentiële units met warmteterugwinning door middel van warmtewiel, met een luchtvolume tot 1000 m³/h.

De toestellen worden plug-and-play geleverd en beschikken sinds 1 januari 2018 over een C6.1 luxe digitaal bedientableau of C6.2 display met tiptoetsen.

C6.1 Luxe digitaal bedientableau

C6.1 Luxe digitaal bedientableau

Het hoofddoel van de C6 bediening is een gezond binnenklimaat creëren volgens de behoeften van de gebruiker door het toepassen van slimme functies, vraagsturing, en mogelijkheden voor ventilatie in combinatie met verwarming en koeling. Dankzij de slimme energie-spaarstand heeft de bediening slechts een minimaal verbruik van 1W in standby modus.

C6.2 display met tiptoetsen

C6.2 display met tiptoetsen

De bediening toont een real-time weergave van de luchtstromen (in m³/h), thermisch rendement, energieparameters en filtervervuilingsgraad. Een automatische luchtkwaliteitscontrole, zomernachtkoeling, temperatuurregeling en een week-vakantieprogramma vervolledigen de werking van het toestel.

Een van de extra’s zijn de gratis Komfovent Home app of de web interface.

Klik hier om meer uitleg te krijgen over het bedieningspaneel. Hier kunt u de werking van de intelligente controllers zien in de woonomgeving.

 

Geplaatst in Nieuwsberichten.