Ventilair Group introduceert nieuw gamma: RHP luchtgroepen met geïntegreerde warmtepomp

Join our comfort zone

Op 15 maart lanceert Ventilair Group de RHP units, luchtgroepen met geïntegreerde warmtepomp, waardoor het mogelijk wordt om te ventileren, te koelen en te verwarmen met 1 enkel toestel.

Join our comfort zone!
Met deze oproep wil Ventilair alle studiebureaus en installatiebedrijven HVAC laten kennis maken met het innovatieve RHP gamma.

De luchtgroep is voorzien van een warmtewiel en een geïntegreerde warmtepomp, en wordt geleverd als een stekkerklare plug-and-play all-in-one oplossing. Door deze dubbele werking behaalt het toestel maximal thermisch rendement. Deze innovatieve oplossing die stillaan meer aan aandacht wint in de markt is in staat te ventileren, te verwarmen en te koelen.

Tijdens hun event in Schelle zal Ventilair demonstreren hoe een luchtgroep in combinatie met verwarming en koeling kan ingezet worden in residentiële en niet-residentiële toepassingen. 
Jobhuis Elsene

Jobhuis Elsene

 

 

 

 

 

 

 

 

We verwijzen graag naar een mooie referentie: In het Jobhuis in Elsene werd een RHP gebruikt. Het volledig artikel over dit project kunt u nalezen in het februari-nummer van tijdschrift Pojecto vanaf pagina 17. Voor dit project werd een toestel van 8500m³/h gebruikt.

Download het volledige artikel

 

 

Geplaatst in Nieuwsberichten.