Wat moet u zien op Batibouw 2018?

Zoals gewoonlijk is Ventilair ook dit jaar terug te vinden op Batibouw met hun laatste ontwikkelingen. Deze keer van 22 februari tot en met 4 maart 2018 bij hun partners in hal 12, waaronder op stand 111.

Vanaf 2018 werd het E-peil opnieuw wat strenger en aangescherpt tot E40. De uitdaging wordt dus het vinden van 10 kosten-efficiënte extra E-peil punten. Door eenvoudigweg de toepassing van de Sentinel Kinetic Advance als ventilatiesysteem D sprokkelt u er alvast een aantal. Daarnaast belooft de Sentinel Kinetic Advance hoge betrokkenheid, gezonde binnenlucht en comfort voor de eindgebruiker. De ventilator kan volledig naar wensen en noden ingesteld worden via de Vent-Axia Connect App of via het moderne draadloze bedieningspaneel.

Sentinel Kinetic Advance 350

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svara – automatische badkamerventilator

Vent-Axia Svara, de automatische ventilator met App sturing is dan weer perfect geschikt voor zowel keuken als badkamer. Een comfortabel en gezond binnenklimaat is belangrijk voor onze gezondheid, en voor de gezondheid van onze woning. Svara is de slimste, de stilste en bovenal de meest efficiënte ventilator ooit, en is daarbij nog eens eenvoudig te reinigen.

Beide toestellen zijn te bezichtigen en te testen op Batibouw!

 

Geplaatst in Nieuwsberichten.